Βραζιλία

ΣΟΚ: Νεαρός ποδοσφαιριστής… σκότωσε τον πρόεδρο της ομάδας!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Βινίσιους Ενρίκε Κορσίνι ντα Σίλβα, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τη Νασιονάλ Ατλέτικο, σήμερα βρίσκεται ένοχος, για το έγκλημα που διέπραξε.

Ο 20χρονος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον πρόεδρο της ομάδας του, Ζοζέ Ντενίλσον Ντε Ολιβέιρα, καθώς όπως ισχυρίζεται του χρωστούσε χρήματα.

Ο Ζοζέ Ντάνιλσον ντε Ολιβέιρα, 58 ετών, ο οποίος υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος για πολλά χρόνια, δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης από έναν άνδρα που τον μαχαίρωσε πολλές φορές, σύμφωνα με τον δήμο της Ρολάντια.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με βαριά τραύματα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Βινίσιους συνελήφθη από αστυνομικούς και τους είπε πως του χρωστούσε 7.000 ρεάλ (βραζιλιάνικο νόμισμα), που σε ευρώ είναι 1.100!

Ο νεαρός, πλέον, θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες και στη συνέχεια στη φυλακή.