Γαλλία

ΣΟΚ: Εισήγηση για… φυλάκιση σε πρόεδρο μεγάλης ομάδας! (photo)

Εισήγηση – σόκ ήρθε σήμερα για τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφι.

Ο πρόεδρος των Παριζιάνων αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 28 μηνών, για αρκετές κατηγορίες, ωστόσο κυρίως για τις υποθέσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δύο μελλοντικών Παγκοσμίων Κυπέλλων! Του 2026 και του 2030!

Ο Ελβετός εισαγγελέας εισηγήθηκε φυλάκιση, δυο χρόνων και τεσσάρων μηνών, βάζοντας σε μπελάδες των ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων, με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Τι ακριβώς έκανε ο Αλ Κελαϊφί;

 

 

Το 2013 συνομιλούσε με το δεξί χέρι του Μπλάτερ, Ζερόμ Βάλεκ, για να μεταφέρει ο τελευταίος τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Μουντιάλ 2026 και 2030 από τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αμερικής στο δίκτυο “Bein Sports”, συμφερόντων και ιδιοκτησίας του… Νασέρ ΑλΚελαϊφί!

Ο Βάλεκ, από αυτή την συμφωνία, θα κέρδιζε μια μεγάλη βίλα στη Γαλλία και χρήματα, που θα έπαιρνε μετά το τέλος της… δουλειάς.

Ωστόσο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η υπόθεση στη συνέχεια, καθώς δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα επηρεαστεί η Παρί Σεν Ζερμέν από αυτή την εξέλιξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε κορυφαίο τουρνουά στην Ισπανία η U12 του Παναθηναϊκού!

Μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της U12...

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν στο… ποδόσφαιρο!

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν αποκλειστικά στις ικανότητες κάθε...

Σε όμιλο… τριών ομάδα η Εθνική Κορασίδων!

Η κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...

Κλήρωσε για την Εθνική Νεανίδων στο EURO WU19!

Στον 3ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της League...

Μεγάλη αποχώρηση από την U17 του Λεβαδειακού!

Η U17 του Λεβαδειακού βρίσκεται σε... αλλαγή προπονητή, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ