Παρασκευή, 19/04/24
Ισπανία

Ρίχνει… βέλη για ταλεντάκι του Άγιαξ η Μπάρτσα! (photo/vid)

Να ενισχυθεί, αλλά παράλληλα να εμπλουτίσει το νεανικό της στοιχείο από τον Άγιαξ, θέλει η Μπάρτσα.

Η… κλίση της Μπάρτσα προς την ολλανδική αγορά είναι πολύ γνωστή εδώ και δεκαετίες. Έτσι και αυτή τη φορά, οι Καταλανοί εξετάζουν ένα ταλεντάκι από την Ολλανδία.

Πρόκειται για τον Σερζίνο Ντεστ.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 03/11/2002) αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, μια θέση που χωρίς αμφιβολία υποφέρει η Μπάρτσα από την αποχώρηση του Ντάνι Άλβες.

Ο νεαρός γεννήθηκε στην Ολλανδία, όμως έχει αμερικανικές ρίζες και είναι διεθνής με τις ΗΠΑ, έχοντα δώσει το παρών σε 3 εμφανίσεις.

 

 

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι Καταλανοί παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του Άγιαξ, ωστόσο, ως γνωστόν, πρώτα πρέπει να… απαλλαγούν από αρκετούς ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ.

Οι πρωταθλητές Ολλανδίας έχουν κοστολογήσει στα 25 εκατομμύρια ευρώ τον Ντεστ, με την Μπάρτσα να δείχνει μια μεγαλύτερη… προτίμηση προς τον δανεισμό του νεαρού, με οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά.

Ο Ντεστ είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του “Αίαντα της Ευρώπης”, με τον τελευταίο να αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα… εργοστάσια παραγωγής νεαρών ποδοσφαιριστών.

Κατά την περσινή χρονιά, ο 19χρονος δεξιός μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της άμυνας, έδωσε το παρών σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας 6 ασίστ και σημειώνοντας 2 γκολ.

Δείτε τις καλύτερες του στιγμές:

https://www.youtube.com/watch?v=tJZK41iaD6s

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...