Εθνική Ελπίδων (U21)

Πρώτη συνάντηση για την Εθνική Ελπίδων U21!

Συγκεντρώθηκε και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με Κροατία και Σαν Μαρίνο η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού τέθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Διαβάστε ποιοι βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας για τις δυο αναμετρήσεις (ΕΔΩ)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας δήλωσε για την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων μετά από αρκετούς μήνες:

“Οπωσδήποτε έχει σημασία και βαρύτητα το γεγονός ότι δεν έχουμε μαζευτεί ως ομάδα εδώ και πολύ καιρό λόγω της κατάστασης με την πανδημία. Όπως επίσης ότι τα πρωταθλήματα της χώρας μας στα οποία αγωνίζονται τα περισσότερα παιδιά, δεν έχουν ξεκινήσει, όταν ποδοσφαιριστές αντιπάλων ομάδων όπως η Κροατία έχουν ήδη παίξει σε τρία ματς πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε στον λίγο χρόνο που έχουμε να ανακτήσουμε μέρος της συνοχής μας και θα ποντάρουμε σε άλλα πλεονεκτήματα, με κυριότερο το φιλότιμο του Έλληνα, ώστε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία”.

 

Όσο για τους στόχους της ομάδας στα επικείμενα εκτός έδρας παιχνίδια και την αγωνιστική προσέγγιση που θα έχει σε αυτά, ο κ. Γκούμας ανέφερε:

“Η Εθνική Ελπίδων έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ένα αγωνιστικό προφίλ που χαρακτηρίζεται από το επιθετικό ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι παίζει πάντα για τη νίκη. Έτσι θα συνεχίσουμε, παρά την αποχή και έτσι θα αντιμετωπίσουμε τόσο την δυνατή και φιλόδοξη για πρόκριση στην τελική φάση Κροατία, όσο και το πιο αδύνατο Σαν Μαρίνο. Αυτό που έχουμε καταφέρει, δηλαδή να προσπαθούμε πάντα να νικήσουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου, θέλουμε οπωσδήποτε να το διατηρήσουμε και με αυτή τη λογική πάμε και σε αυτά τα ματς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρης πέρασε τον Ατρόμητο και βρίσκει… ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας...

Στον τελικό της Super League 2 U19 ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στον...

Πέρασε τον Πανιώνιο και πήγε τελικό ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής βρήκε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον...

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ