Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
Γερμανία

“Πλήγμα” με Έλληνα νεαρό της Γερμανίας! (photo)

Δεν ξεκίνησε θετικά η νέα σεζόν για έναν Έλληνα νεαρό της Γερμανίας.

Δυστυχώς, η θεά… τύχη είναι απρόβλεπτη.

Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 04/10/19997) κεντρικός μέσος βρίσκεται στην Πάντερμπορν και στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του για το Κύπελλο Γερμανίας στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης με την Βίντενμπρουκ για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

 

 

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στον αστράγαλο και από ότι φαίνεται, θα απουσιάσει για επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο Βασιλειάδης αγωνίζεται σε όλη του την ζωή στα γερμανικά γήπεδα, καθώς, εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε, ωστόσο, έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα.

Η βασική του θέση είναι το κέντρο της μεσαίας γραμμής, όμως μπορεί να αγωνιστεί και ως επιθετικός μέσος αλλά και ως αμυντικός μέσος.

Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 137 επίσημες εμφανίσεις επί γερμανικού εδάφους, 32 εκ των οποίων για την Bundesliga, την κορυφαία κατηγορία, με τον νεαρό να έχει σημειώσει από 1 γκολ και να έχει μοιράσει 1 ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ