Πέμπτη, 18/04/24
ΑΕΚ

Περιμένει το… μέλλον του ο Ιατρούδης! (photo)

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το μέλλον του Γιάννη Ιατρούδη στην ΑΕΚ.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 02/02/1999) κεντρικός επιθετικός αποκτήθηκε μόλις το φετινό καλοκαίρι από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, με τους ανθρώπους της Ένωσης να τον κάνουν δικό τους, ενισχύοντας έτσι το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής περνάει μια… άτυπη ανάκριση από τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για την “τύχη” του πρώτου.

 

 

Συγκεκριμένα, ο Μάσιμο Καρέρα σκέφτεται να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον νεοαποκτηθέντα Ιατρούδη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του.

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, την φανέλα του οποίου έχει φορέσει συνολικά 64 φορές, σημειώνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Ένας ενδεχόμενος δανεισμός αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ λογική επιλογή για τον Ιατρούδη, καθώς βρίσκεται στην ΑΕΚ μόλις μερικούς μήνες, οι άνθρωποι της οποίας θα τον ήθελα λίγο περισσότερο… ψημένο από την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...
Super League U17

Ματσάρες το Σαββατοκύριακο στη Super League U17!

Η δράση στη Super League U17 είναι ασταμάτητη και το Σάββατοκυριακο θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στον Ε’ Όμιλο θα διεξαχθεί η 16η...