ΑΕΚ

Περιμένει το… μέλλον του ο Ιατρούδης! (photo)

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το μέλλον του Γιάννη Ιατρούδη στην ΑΕΚ.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 02/02/1999) κεντρικός επιθετικός αποκτήθηκε μόλις το φετινό καλοκαίρι από την ΑΕΚ.

Ο νεαρός έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, με τους ανθρώπους της Ένωσης να τον κάνουν δικό τους, ενισχύοντας έτσι το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής περνάει μια… άτυπη ανάκριση από τον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για την “τύχη” του πρώτου.

 

 

Συγκεκριμένα, ο Μάσιμο Καρέρα σκέφτεται να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον νεοαποκτηθέντα Ιατρούδη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του.

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, την φανέλα του οποίου έχει φορέσει συνολικά 64 φορές, σημειώνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Ένας ενδεχόμενος δανεισμός αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ λογική επιλογή για τον Ιατρούδη, καθώς βρίσκεται στην ΑΕΚ μόλις μερικούς μήνες, οι άνθρωποι της οποίας θα τον ήθελα λίγο περισσότερο… ψημένο από την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μύκονος πήρε νεαρό από την U19 του Παναθηναϊκού!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδριώτη προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου,...

Η U15 του ΟΦΗ δοκιμάζει ταλέντο από την Αλεξανδρούπολη!

Ο Ανέστης Χατζάκης, ποδοσφαιριστής της Αλάνας, βρέθηκε στο Ηράκλειο...

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ ο 17χρονος Μαξίμους Ένκβιστ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να στρέφει το βλέμμα της σε...

Οι Γερμανοί “τρέχουν” για Κωνσταντέλια και… έχουν τον πρώτο λόγο!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ