Παρασκευή, 29/03/24
ΟΦΗ (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Πέρασε σαν… σίφουνας από το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός! (photos)

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο πέρασμα του από το Ηράκλειο, επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-1 για την 1η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League U17.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί με το… καλημέρα της αναμέτρησης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκόρ, χάρη σε τέρμα του Κουτσογούλα στο 8′. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ανάλογη, με τους φιλοξενούμενους να διπλασιάζουν τα τέρματα τους με τον Σταυρόπουλο στο 36΄.

Καρέ-καρέ η αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Μαυρογενίδη πέτυχε και τρίτο γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Φλώκο στο 53′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο πέρασμα της από την Κρήτη.

Οι Κρητικοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 3-1 με τον Θεοδωσουλάκη στο 76′, έπειτα από ασίστ του Σωμαράκη, πριν ο Γεωργίου νικήσει τον Χωραϊτη για το τελικό 4-1 στο 88′.

Δείτε το φωτογκάλερι της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Χωραϊτης, Αμανάκης (65’ Ζαχαριουδάκης), Γεωργαλής (75’ Μακράκης), Καρανδινός, Χότζα (70’ Φανουράκης), Φαϊτάκης, Θεοδωσουλάκης, Χατζηπαράσχος (65’ Κλάδος), Σωμαράκης, Αποστολάκης, Σημαντηράκης (45’ Σαντοριναίος).

Ολυμπιακός:  Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος, Γιαλεδάκης, Ρέτσος (75’ Βλασσόπουλος), Χρήστου, Κουτσογούλας (70’ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Μοίρας (75’ Γεωργίου), Πάνου (70’ Σταράκης), Φλώκος (53’ Αρσενίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...