Παναθηναϊκός

“Τρέλα” στην Ιταλία για Καμπετσή! (photo)

Έχει πέραση στην Ιταλία ο Αργύρης Καμπέτσης.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 06/05/1999) δεν υπολογίζεται εδώ και αρκετό καιρό από τον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από ομάδες της γειτονικής χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tuttob.com, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στη λίστα των Φροζινόνε και Άσκολι, οι οποίες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Serie B.

 

 

Παρά το γεγονός πως προέρχεται από μία κακή, παραγωγική, σεζόν, όπου και μέτρησε πέρσι μόλις 1 γκολ σε 20 αναμετρήσεις, οι τρεις ιταλικές ομάδες έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το ταλέντο του και εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι αν το ενδιαφέρον τους θα προχωρήσει περαιτέρω, με τον ίδιο πάντως να είναι “φευγάτος” από τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται πως ο Καμπετσής βρίσκεται στους “πράσινους” από το 2018 και σε αυτά τα δύο χρόνια έχει μετρήσει συνολικά 4 γκολ σε 44 αναμετρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ήττα για την Εθνική από την Ισπανία και τώρα… Ισραήλ!

Η Εθνική Νέων Ανδρών γνώρισε την πρώτη της ήττα...

“Ο ΟΦΗ επιλέγει να δώσει βάση στις ακαδημίες”!

Με ξεκάθαρο μήνυμα και σαφή φιλοσοφία ξεκίνησε η νέα...

Στον Παναιτωλικό ο Προδρομίτης!

Ο Παναιτωλικός απέκτησε έναν αμυντικό με γνώση της κατηγορίας...

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του ΟΦΗ!

Η Elite Ακαδημία του ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμούς νέας...

Η Νίκη Βόλου πήρε νεαρό του ΠΑΟΚ – Ανακοινώθηκε!

Η Νίκη Βόλου δεν περιορίζεται μόνο σε έμπειρες προσθήκες....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ