ΑΕΚ

Πάτησε γήπεδο ο… Γκαρσία! (vid)

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από το Τρινιντάκ και Τομπάκο μπήκε στο γήπεδο στα Σπάτα, ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο διεθνής άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βρέθηκε στα Σπάτα, είχε την πρώτη του γνωριμία με το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες και αμέσως μετά… έπιασε δουλειά.

Η κάμερα της ΑΕΚ κατέγραψε την πρώτη του προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα”, με τον νεαρό να δείχνει κατενθουσιασμένος που αγωνίζεται στην Ένωση.

Δείτε τον:

Ο Λιβάι πέρασε έναν χρόνο στο Ισραήλ, με την φανέλα της Μπεϊτάρ, με την οποία μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 33 παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην ολλανδική Άλκμααρ.

Ο νεαρός κατέπληξε τους ανθρώπους της ΑΕΚ κατά τα εργομετρικά που πέρασε και πλέον, “τρέχει” για να προλάβει τον ερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι εάν δεν δώσει το παρών στην αποστολή της νέας του ομάδας, το Σάββατο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συμπεριληφθεί στον αγώνα του Europa League με την ελβετική Σεντ Γκάλεν την επόμενη Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε την… πρωτιά στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέτυχε μια σημαντική διάκριση, καθώς...

Ευρεία νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και...

Όλα “Χ’ στο Περιστέρι, για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ!

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ "κόλλησαν" στο 1-1, παρά τις ευκαιρίες...

“Χ”ορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό και Άρη!

Ισοπαλία για Ολυμπιακό και Άρη με σκορ 3-3, για...

Μοιράστηκαν… γκολ και βαθμούς, Παναιτωλικός και ΑΕΚ!

Παναιτωλικός και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, στο παιχνίδι της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ