Παρασκευή, 29/03/24
Ισπανία

Παίζει να… χάσει το ντέρμπι με την Ρεάλ ο Μέσι – Ποιος ο λόγος; (photo)

Έναν… τεράστιο πονοκέφαλο είναι πιθανόν να υποστεί η Μπάρτσα με τον Λιονέλ Μέσι στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο… φευγάτος Αργεντινός αστέρας των Καταλανών, παρέμεινε, εν τέλει, στην ομάδα που έχει γράψει ιστορία και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στην κατά πάσα πιθανότητα τελευταία του σεζόν στην Βαρκελώνη.

Ωστόσο, όπως έχουν τα πράγματα, ίσως είναι απών σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν, τόσο για τον ίδιο όσο και για την Μπάρτσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Sport, o “Λίο” είναι πιθανό να απουσιάσει από το πρώτο “Έλ Κλάσικο” της σεζόν απέναντι στην μισητή Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω… Αργεντινής.

 

 

Μέσα στον Οκτώβριο, αναμένεται να διεξαχθεί η καθιερωμένη διακοπή των εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής, με την Αργεντινή να ξεκινάει την… εκστρατεία της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, το 2022.

Ειδικότερα, έχει προγραμματιστεί για την Μπάρτσα να αντιμετωπίσει την μισητή της αντίπαλο κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, και έτσι, είναι πολύ πιθανόν να… διασταυρωθεί με την προαναφερθείσα διακοπή, με τον Μέσι να καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε σύλλογο και εθνική ομάδα.

Αν μην τι άλλο, πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο δίλημμα, ειδικά για τον 33χρονο αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει σχέσεις αγάπης με και τους δύο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της UEFA, έκανε ξεκάθαρο ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες είναι υποχρεωμένες να δώσουν στους ποδοσφαιριστές τους το ελεύθερο να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες, σε περίπτωση που οι αναμετρήσεις τους… συμπέσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...