Ολυμπιακός

Πάει με… νεαρό βασικό ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα! (photo)

Η σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον νεαρό Κωνσταντίνο Τζολάκη, όπου βλέπει να παίρνει συμμετοχές, μετά τον τραυματισμό του Ζοζέ Σα.

Ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στον τελικό κυπέλλου, όπου είχε καλή απόδοση και ο… Μάρτινς τον βλέπει και για Αστέρα.

Ο νεαρός γκολκίπερ έχει θέσει δυνατή υποψηφιότητα για βασικός και στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Παρασκευής με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

 

Ο μόλις 17 ετών (γεννημένος στις 08/11/2002) τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας του. Και δίκαια!

Χωρίς αμφιβολία, ο τραυματισμός αλλά και οι τάσεις φυγής του βασικού τερματοφύλακα, άνοιξαν τον… δρόμο προς τον ταλαντούχο πορτιέρο προκειμένου να αναδειχθεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς του έχει δώσει πολλαπλές ευκαιρίες, τόσο στις προπονήσεις όσο και σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Ο Πορτογάλος, όχι μόνο έμεινε ευχαριστημένος, αλλά κάνει και σκέψεις για την… αρχική του ενδεκάδα.

Διαβάστε το αφιέρωμα για τον ταλαντούχο κίπερ (ΕΔΩ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ