ΟΦΗ (U19) - Ατρόμητος (U19)

Όλα “λευκά” στην Κρήτη!

Σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League U19, ΟΦΗ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0.

Τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα με τον ΟΦΗ να κυριαρχεί στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ατρόμητος να βγάζει… αντεπιθέσεις – φωτιά στο δεύτερο.

Οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο, ωστόσο έχασαν και πέναλτι, με τον Νοικοκυράκη για τον ΟΦΗ και Ανθουλάκη για Ατρόμητο

Στο 64ο λεπτό ο Σηφάκης έβαλε… φρένο στον Ανθουλάκη, μετά από χέρι που έγινε στην περιοχή, ενώ ο Νοικοκυράκης βρήκε απέναντι του τον Σάλτα στο 80ο λεπτό.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Σηφάκης, Σημαιάκης, Αυγουστάκης (67’ Γωνιωτάκης), Παπαδάκης, Γαϊτάνης, Βασιλάκης (67’ Μπέκου), Λέλεκας, Χνάρης (46’ Σαβουϊδάκης), Φωτιάδης (46’ Μπέρκης), Νοικοκυράκης, Σκέντζος (67’ Μπερικάκης).

Ατρόμητος: Σάλτας, Τρόκα, Πομώνης, Τσαϊνης, Γκαμάνης, Γούλας, Οικονόμου, Μουντές, Δαλαμήτρας, Ανθουλάκης, Μπουρνέλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Πάζα, Λάγγας, Καραμάνης, Παροτσίδης, Μακρυγιαννάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησε” στην ισοπαλία η Εθνική με τη Σουηδία!

Σε έναν εξαιρετικό αγώνα με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν,...

Ηττήθηκε από Γερμανία αλλά ελπίζει η Εθνική Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Γερμανία...

“Πέταξε” για Μουντιάλ η Εθνική Παίδων!

Στο Ούλτσινι του Μαυροβουνίου, η Εθνική Παίδων (U17) νίκησε...

Μια νίκη… μακριά από το Μουντιάλ U17 η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα...

“Το VAR έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο”!

Μια έρευνα στην Βρετανία ήταν αρκετή για να δείξει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ