Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει πάθει “πλάκα” με νεαρό στο Ρέντη! (photo)

Στο Ρέντη οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει πάθει… πλάκα με τον Μάριο Βρουσάι.

Ο νεαρός (γεννημένος στις 02/07/1998) ποδοσφαιριστής, μετά την επιστροφή από τη Βίλεμ, δείχνει ότι έχει πάρει πολλές εμπειρίες και βγάζει εντυπωσιακές προπονήσεις.

Ο μικρός έχει κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς και του δείχνει πως θέλει να μείνει. Παρά το γεγονός πως έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στο εξωτερικό και τη νέα σεζόν, στις προπονήσεις βγάζει τρομερή θέληση για να κερδίσει θέση στο ρόστερ.

 

 

Ο Βρουσάι έχει κερδίσει τους πάντες, όπως και μια παραμονή στο ρόστερ της νέας σεζόν, ωστόσο δεν θα έλεγε και… όχι σε μια μεταγραφή στο εξωτερικό.

Ο 22χρονος θα προσπαθήσει να καλύψει τα άκρα της επίθεσης, με το ταλέντο του και θα δώσει αρκετές “φρέσκες” λύσεις στην επίθεση των “ερυθρολεύκων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δοκιμάζει νεαρό ποδοσφαιριστή από την… Ισπανία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επενδύει στις ακαδημίες του με μια κίνηση...

“Ματιές” σε νεαρό της Βαλένθια κάνει η ΑΕΚ!

Ένα νέο όνομα από την Ισπανία εμφανίζεται στη μεταγραφική...

“Αυτοκτόνησε” η Εθνική στο… +29 και τελικά αποκλείστηκε από την Ισπανία!

Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Η Εθνική Εφήβων έπαιξε ίσως...

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε νεαρό από τον Ολυμπιακό!

Η Καλαμάτα βάζει τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της...

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή νεαρού από την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να αποκτήσει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ