ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ το πάνω… χέρι για Γκραμπαρά! (photo/vid)

Τεράστιο προβάδισμα φαίνεται να έχει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Καμίλ Γκραμπαρά.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει απασχολήσει όσο… κανένας τον “δικέφαλο του βορρά”.

Χωρίς αμφιβολία, η εν λόγω υπόθεση έχει περάσει από χίλια… κύματα.

Βέβαια, αυτή τη φορά, σύμφωνα πάντα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την υπογραφή του 21χρονου (γεννημένος στις 08/01/1999) πορτιέρο, ο οποίος ανήκει στην Λίβερπουλ.

 

 

Μάλιστα, τα παραπάνω δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας να αγωνίζεται με τα… ασπρόμαυρα, αν και αυτό αναμένεται να εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα στην συγκεκριμένη θέση της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Η θέση του τερματοφύλακα αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τον φετινό ΠΑΟΚ, με τον Γκραμπαρά να πραγματοποίησε πέρυσι μια πολύ γεμάτη σεζόν στην Championship για την Χάντερσφιλντ, ως δανεικός από την Λίβερπουλ, με την οποία δεν έχει αγωνιστεί ακόμη για την πρώτη ομάδα.

Όπως η Χάντερσφιλντ, έτσι και οι “ασπρόμαυροι” επιθυμούν να αποκτήσουν τον νεαρό με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς να είναι γνωστό εάν θα υπάρξει οψιόν αγοράς.

Δείτε γιατί ο ΠΑΟΚ “γλυκοκοιτάει” την περίπτωση του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο νεαρός… Μουντιαλικός αστέρας του ΠΑΟΚ δίνει πολλές “υποσχέσεις”!

Το "διαμάντι" της γενιάς του 2009 άλλαξε θέση, άφησε...

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ