Παρασκευή, 29/03/24
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ (U21)

Νύχτα-εφιάλτης για την Εθνική Ελπίδων U21 – Έφυγε με… 5αρα από την Κροατία!

Μία από τις χειρότερες της βραδιές έζησε η Εθνική Ελπίδων U21.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γκούμα ταξίδεψαν στην Κροατία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα για την αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Η αισιοδοξία… περιτριγύριζε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όμως, η συνέχεια εξελίχθηκε σε… εφιάλτη.

Οι γηπεδούχοι Κροάτες ξεκίνησαν ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα να… ματώνουν τα αντίπαλα δίχτυα, με τον αρχηγό Μόρο να βρίσκει δίχτυα στο 1ο λεπτό, με εκπληκτικό ψαλιδάκι λίγο έξω από την περιοχή.

Η συγκεκριμένη στιγμή αποδείχθηκε και καθοριστική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελπίδων, καθώς, δεν κατάφεραν ποτέ να επανέλθουν, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.

Στην συνέχεια, η Κροάτες συνέχισαν το… βιολί τους.

Ο Μάγιερ έκανε το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα, ενώ στο 14ο και στο 24ο λεπτό το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου για την έτερη πλευρά, με τους Μούσα, αλλά και τον Μάγιερ για ακόμη μια φορά να βάζουν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ.

Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον απολογισμό για τα… πιτσιρίκια του Γκούμα να είναι πραγματικά απογοητευτικός.

Οι ποδοσφαιριστές του πρώην θρύλου του Παναθηναϊκού πραγματοποιούσαν πολλαπλά λάθη στον άξονα, από εκεί όπου η αντίπαλη ομάδα “χτυπούσε” συνεχώς. Η επιθετική ανάπτυξη ήταν ανύπαρκτη, ενώ πολλές λάθος πάσες έδιναν δικαιώματα στην Κροατία, η οποία απειλούσε με κάθε ευκαιρία.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, αυτό κύλησε σε πιο ήσυχα… νερά.

Η ελληνική ομάδα ανέβασε κάπως τον ρυθμό της, προσπαθώντας να απειλήσει με βαθιές μπαλιές από τα πλάγια, όμως, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ποτέ τον έλεγχο και βρήκαν ακόμη ένα γκολ, ξανά στην αρχή του ημιχρόνου, με δράστη για ακόμη μια φορά τον Μούσα, ο οποίος κυνήγησε το χατ-τρικ.

Τελικό αποτέλεσμα το 5-0 και η Εθνική Ελπίδων U21 καλείται να ξεπεράσει τον σημερινό διασυρμό, εάν θέλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της στον όμιλο της.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι παρά την βαριά και… ασήκωτη ήττα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της “γαλανόλευκης” παρέμειναν στην θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη Τσεχία και μόλις έναν βαθμό μπροστά από τους σημερινούς τους… διώκτες.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κροατία: Σέμπερ, Σβέρκο, Σόσα, Σούταλο, Έρλιτς, Νέγιασμιτς (60΄ Μπίστροβιτς), Ιβάνουσετς (77΄ Ντόλτσεκ), Μόρο (78΄ Ζάπερ), Μάιερ, Μούσα (67΄ Κουλένοβιτς), Σπίκιτς (60΄ Κούτζε).

Ελλάδα: Στεργιάκης, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου (78΄ Αντζουλάς), Διαμάντης, Βρουσάι, Αλεξανδρόπουλος (29΄ Τσιγγάρας), Μπαλογιάννης (71΄ Μπότος), Νταβιώτης (46΄ Καμπετσής), Λιάβας, Εμμανουηλίδης (71΄ Χριστόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...