Γερμανία

Ντεμπουτάρει με το… καλημέρα ο Λημνιός! (photo)

Παίζει… δυνατά για το ντεμπούτο του με την Κολωνία ο Δημήτρης Λημνιός.

Μπορεί ο 22χρονος να ανακοινώθηκε πρόσφατα από τους “τράγους”, ωστόσο βάζει υποψηφιότητα για να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο Μάρκους Γκίσντολ είναι ενθουσιασμένος με τον νεαρό επιθετικό και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

 

 

Αν και μετρά μόλις δύο προπονήσεις, ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι αρκετά πιθανόν να πάρει τη θέση του Έλβις Ρεχμπετσάι.

Πρόκειται για μία σπουδαία εξέλιξη για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι πρότινος βρισκόταν σε καραντίνα στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Γερμανία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται πως ο Λημνιός έβαλε την υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αμείβεται με 750 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο σε ταλέντο του έδωσε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ένα ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο στην...

Απίστευτα ποσοστά σε νέους που “βγαίνουν” ραντεβού με… Ai “κορίτσια”!

Η τεχνητή φαίνεται να αλλάζει το "παιχνίδι του φλερτ"...

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της U17!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το Αιγάλεω για τον επαναληπτικό...

Απέκτησε ταλέντο από τον Αστέρα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από τον...

Ορίστηκε ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου U19 για ΠΑΟΚ και Άρη!

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ