Φόρεσε και με τη… βούλα τα “νερατζούρι” ο Νίκος Μπότης.
Ο 16χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 31/03/2004) άφησε πίσω του την πορεία του με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για τη νέα του περιπέτεια με την Ίντερ.
Πριν από λίγη ώρα ο ταλαντούχος κίπερ παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Μιλανέζους, με τους οποίους θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια, γεγονός που προκάλεσε την έντονη χαρά του.
Σε ανάρτηση του στο Instagram ο πιτσιρικάς τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για την καινούργια πρόκληση της καριέρας του, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να ανταπεξέλθει σε αυτή.
Υπενθυμίζουμε πως ο Μπότης βρισκόταν στα τμήματα υποδομής των Θεσσαλονικιών από το 2014 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την U17.
Αναλυτικά το μήνυμα του:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω τη μεταγραφή μου στην Ίντερ. Ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο ταξίδι, με την οικογένεια των νερατζούρι. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τον μάνατζερ μου, που είναι πάντα στο πλευρό μου.
Δουλειά, νέοι και μεγαλύτεροι στόχοι, τα καλύτερα είναι μπροστά”.
Δείτε το post:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

