Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη θέση ο Λεο Ζαμπά.
Μπορεί ο 22χρονος να επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό του, ωστόσο η θέση του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.
Ο νεαρός επιθετικός φαίνεται πως δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν πιστεύει στις ικανότητες του και δεν τον υπολογίζει.
Κάτι που το έδειξε και κόντρα στην Μπενφίκα. Ο Βραζιλιάνος δεν βρέθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους “αετούς”, γεγονός που φανερώνει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του 41χρονου.
Επιπρόσθετα στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ζαμπά έχει καταγράψει μόλις 7 λεπτά συμμετοχών στα 2 παιχνίδια που αγωνίστηκε, δείγμα πως έχει χάσει τη θέση στον “δικέφαλο” του βορρά.
Μοιραία το μέλλον του βρίσκεται στον αέρα και δεν αποκλείεται η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη θέση του.