Παναθηναϊκός

Νεαρός του Παναθηναϊκού είναι στο “παίζεται”! U19 ή δανεισμός; (photo)

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, ο νεαρός Ανδρέας Αθανασακόπουλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 27/11/2001) φέρεται πως δεν υπολογίζεται από τον Ντάνι Πογιάτος, με το μέλλον του στην πρώτη ομάδα να είναι θολό.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο νεαρός δεν βρέθηκε στο Κορωπί, αλλά πήγε στην U19, όπου θα βοηθήσει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

 

Έτσι είναι πολύ πιθανό ο νεαρός να ενισχύει συχνά αυτή την ομάδα των “πράσινων”. Να προπονείται κυρίως με την πρώτη ομάδα, αλλά να αγωνίζεται με την U19.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να δανειστεί ο νεαρός μεσοεπιθετικός, για να πάρει εμπειρίες και να επιστρέψει πιο έτοιμος στην ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί το ποια λύση θα προτιμηθεί για τον Αθανασακόπουλο, που φαντάζει δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ