Ολυμπιακός

Νεαρός του Ολυμπιακού ενημερώθηκε για το… μέλλον του! (photo)

Το ροστερ του Ολυμπιακού σιγά σιγά κλείνει και αρκετοί ποδοσφαιριστές ενημερώνονται για το μέλλον τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος περίμενε να μάθει που θα τον βρει η νέα σεζόν.

Ο νεαρός (γεννημένος στις 02/07/1998) ενημερώθηκε πως θα παραμείνει στο ρόστερ της νέας σεζόν και υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που μπορεί να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κλείσει έναν εξτρέμ και όχι δύο.

 

 

Ο Μάριος Βρουσάι μετά από σχετική απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς μένει και θα πάρει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό.

Ο μικρός έχει κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς και του δείχνει πως θέλει να μείνει. Παρά το γεγονός πως έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στο εξωτερικό και τη νέα σεζόν, στις προπονήσεις βγάζει τρομερή θέληση για να κερδίσει θέση στο ρόστερ, κάτι που έγινε τελικά.

Ο 22χρονος θα προσπαθήσει να καλύψει τα άκρα της επίθεσης, με το ταλέντο του και θα δώσει αρκετές “φρέσκες” λύσεις στην επίθεση των “ερυθρολεύκων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ