Πέμπτη, 25/04/24
Πορτογαλία

Μια… μέλισσα άφησε εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο! (photo)

Λόγω μιας πολύ παράξενης… αιτίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα φορέσει το περιβραχιόνιο της Πορτογαλίας απέναντι στην Κροατία.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 αντιμετωπίζουν τους φιναλίστ του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου για την πρώτη αγωνιστική του Nations League, όμως, οι πρώτοι θα πρέπει να μάθουν να ζουν και χωρίς τον αρχηγό τους, έστω και για ένα… παιχνίδι.

Ειδικότερα, ο 35χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι δέχθηκε ένα τσίμπημα από μια… μέλισσα, το οποίο του προκάλεσε μόλυνση στο δεξί του πόδι.

 

 

Έτσι, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να δώσει το παρών στην σημερινή αναμέτρηση της πατρίδας του, με τον προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος να αναφέρει ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Μετά τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Κροατία, οι Πορτογάλοι θα ταξιδέψουν στην Σουηδία μετά από τρεις μέρες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα.

Άπαντες στις τάξεις της “ομάδας των πέντε” ελπίζουν ότι μέχρι την Τρίτη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρίσκεται και πάλι σε ετοιμότητα, έτσι ώστε να… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...