Λάρισα

Με το… περιβραχιόνιο ο νεαρός Πινακάς!

Σε ηλικία 19 ετών, ο Δημήτρης Πινακάς έγινε αρχηγός της Λάρισας, κάτι που τον έκανε τρελά χαρούμενο.

Ο 19χρονος επιθετικός της Θεσσαλικής ομάδας, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του με σκληρή δουλειά μπορεί να γίνει και περισσότερο ανταγωνιστική ενώ σχολίασε και την παρουσία του Χρήστου Τζόλη.

“Είναι πολύ ωραίο που νεαρά άτομα παίρνουν ευκαιρίες, και τις αρπάζουν. Είναι πολύ καλό για το μέλλον της χώρας μας και ελπίζω αυτό να γίνεται όλο και περισσότερο τα επόμενα χρόνια και να παίρνουν νεαρά άτομα ευκαιρίες και να προωθούνται στις μεγάλες ομάδες”.

Για το ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο:

“Είναι σημαντική στιγμή για εμένα που αγωνίστηκα με το περιβραχιόνιο της ΑΕΛ, είμαι γέννημα θρέμμα της ομάδας. Ήταν πολύ όμορφο και εύχομαι σε ακόμη καλύτερα”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

“Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει την κατοχή. Δουλέψαμε σκληρά σαν ομάδα για το παιχνίδι. Κάναμε μία ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μια φάση στο τέλος, δεν βγήκε όμως και πήρε ο ΠΑΟΚ τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είμαστε και πιο πιεστικοί. Σίγουρα ο αντίπαλος μας ήταν πιο έτοιμος, καθώς είχε και ο ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό τον βοήθησε. Παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε βέβαια λάθη αλλά κάναμε και φάσεις που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Με σκληρή δουλειά, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ