ΟΦΗ (U19) - Παναιτωλικός (U19)

Με… buzzer beater πήρε το τρίποντο ο ΟΦΗ!

Σε μια αναμέτρηση, που κυριάρχησε η ισορροπία, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το μεγάλο τρίποντο με 1-0, απέναντι στον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα της Super League U19.

Η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες, με τους Σκέντζο και Φωτιάδη.

Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε τα πράγματα και άρχισε να δημιουργεί, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει στο 17ο και 60ο λεπτό, όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι φαινόταν να έληγε ισοπαλία, όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Φωτιάδης σκόραρε, σε αντεπίθεση της ομάδας του, χαρίζοντας έτσι το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης (75’ Αποστολάκης), Γαιτάνης (75’ Βιτώρος), Γωνιωτάκης (60’ Χνάρης), Αυγουστάκης, Βασιλάκης, Σαβουϊδάκης, Λέλεκας, Σκέντζος (60’ Μπερικάκης), Μπέρκης, Κορνηλάκης (λ.τ. Φωτιάδης).

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Αναστασόπουλος, Σοροβός, Παναγιωτίδης (77’ Ντούκας), Μπελεβώνης (91’ Κρανιώτης), Σκόνδρας, Παπανικόπουλος (46’ Δημητρίου), Βασίλας (46’ Λαμπρίδης), Λαζαρίδης, Δήμος, Τσάκνης (64’ Τρομπούκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ