Ολυμπιακός

Κοντά σε… Κύπρο ο νεαρός Κωστή! (photo)

Η Ανόρθωση έχει από κοντά τον νεαρό Ιωάννη Κωστή, του Ολυμπιακού και προσπαθεί να τον φέρει ξανά στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό από την Κυπριακή, Νέα Σαλαμίνα και δοκιμάστηκε από τον Πέδρο Μαρτινς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δοθεί δανεικός, για να πάρει εμπειρίες, με την Ανόρθωση να τον ζητά για δανεισμό, κάτι που φέρεται πως είναι κοντά.

Να σημειωθεί πως η Νέα Σαλαμίνα, αν μετακινηθεί ο διεθνής μέσος στην Ανόρθωση, θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 50.000 ευρώ, καθώς αυτό συμφωνήθηκε με τον Ολυμπιακό όταν ο 20χρονος αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες.

 

 

Ο νεαρός Κωστής αγωνίζεται κανονικά ως κεντρικός μέσος, όμως μπορεί επίσης να παίξει και ως δεξιός μέσος και ως αμυντικός μέσος.

Στην Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και τον Ιούλιο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Συνολικά έχει δώσει το παρών σε 58 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 4 τέρματα και έχοντας μοιράσει 2 ασίστ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι είναι διεθνής με την ομάδα της Κύπρου, την οποία έχει εκπροσωπήσει 8 φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

Έσταξε… ξανά “μέλι” για τον Τζόλη ο Αρτέτα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μικέλ Αρτέτα ξαναμίλησε με...

Τσεκάρει νεαρό από τη Ρουμανία ο Παναθηναϊκός!

Η ατζέντα ενισχύσεων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως αποκτά και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ