ΠΑΟΚ

“Κίνδυνος” για την Μπενφίκα ο Τζόλης! (photo)

Ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τζόλης.

Ο 18χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 30/01/2002) έχει εξελιχθεί σε μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλονικείς στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς έχει πετύχει τα 3 από τα 4 γκολ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Ο πιτσιρικάς βρήκε δίχτυα τόσο στο ματς με την Μπεσίκτας, όσο σε εκείνο της πρεμιέρας της Super League με τη Λάρισα και δείχνει τώρα ετοιμάζεται να λάμψει και με την Μπενφίκα.

 

 

Ο “δικέφαλος” του βορρά αντιμετωπίζει τους “αετούς” στις 21:00 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και αδιαμφισβήτητα αποτελεί το μεγάλο του όπλο.

Γεγονός που διακρίνουν και οι ίδιοι οι Πορτογάλοι. Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Ρικάρντο Βαζ αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τον ΠΑΟΚ, ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και ανέφερε πως ο Τζόλης είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξει η Μπενφίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο ΠΑΟΚ έχει έναν 18χρονο, τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος διακρίνεται και ξεχωρίζει πολύ.

Πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην Μπεσίκτας στον προηγούμενο γύρο και επίσης σκόραρε και στο πρωτάθλημα, στην πρώτη αγωνιστική με την Λάρισα. Έχει μεγάλη ποιότητα και λαμπρό μέλλον, έχει κληθεί ήδη στην Εθνική Ελλάδας.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έχει γράψει… τη δική της ιστορία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Εδώ και 14 χρόνια επενδύονται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ...

Η Γιουνάιτεντ πάει για… μεγάλη κίνηση με το πουλέν της Μπάρτσα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει παίκτες για περαιτέρω ενίσχυση. Ειδικά...

Ο ΟΦΗ στην… κορυφή της Ελλάδας για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία!

Μια αποκαλυπτική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί...

Κατέρρευσε για… δεύτερη φορά στο γήπεδο ο Μουσιάλα!

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του...

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις… αλλαγές στην U19 του!

Το τεχνικό επιτελείο της U19 του Πανιωνίου ανακοίνωσε η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ