Γαλλία

Κανένα ρίσκο με τον Κιλιάν Μπαπέ! (photo)

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, γεγονός που δεν θα πάρει ρίσκα ο προπονητής των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, αλλά και το πλάνο του για το “χελωνονιτζάκι” της ομάδας του.

 

 

Ήταν πολύ καλύτερα μετά το ματς. Είχε ένα άσχημο χτύπημα στον ευαίσθητο αστράγαλό του. Συνέχισε, όμως, να παίζει ακόμη και αν εγώ δεν έπαιρνα κανένα ρίσκο. Θα δούμε πως θα είναι αύριο. Το ίδιο και οι υπόλοιποι παίκτες, δε θέλω να πάρω κανένα ρίσκο. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο αστράγαλός του αύριο. Θα μιλήσω μαζί του να δω εάν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα την Κροατία την Τρίτη.

Τόνισε ο Ντεσάμπ αρχικά και πρόσθεσε:

“Δεν τον βρίσκω πιο αδύναμο από ό,τι συνήθως. Δεν είναι στα καλύτερά του, προφανώς, όπως οι άλλοι, αλλά έχει αυτή την ικανότητα να σκοράρει κάθε στιγμή όπως έκανε και στο γκολ της πρεμιέρας. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ