Γαλλία

Κανένα ρίσκο με τον Κιλιάν Μπαπέ! (photo)

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, γεγονός που δεν θα πάρει ρίσκα ο προπονητής των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, αλλά και το πλάνο του για το “χελωνονιτζάκι” της ομάδας του.

 

 

Ήταν πολύ καλύτερα μετά το ματς. Είχε ένα άσχημο χτύπημα στον ευαίσθητο αστράγαλό του. Συνέχισε, όμως, να παίζει ακόμη και αν εγώ δεν έπαιρνα κανένα ρίσκο. Θα δούμε πως θα είναι αύριο. Το ίδιο και οι υπόλοιποι παίκτες, δε θέλω να πάρω κανένα ρίσκο. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει ο αστράγαλός του αύριο. Θα μιλήσω μαζί του να δω εάν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα την Κροατία την Τρίτη.

Τόνισε ο Ντεσάμπ αρχικά και πρόσθεσε:

“Δεν τον βρίσκω πιο αδύναμο από ό,τι συνήθως. Δεν είναι στα καλύτερά του, προφανώς, όπως οι άλλοι, αλλά έχει αυτή την ικανότητα να σκοράρει κάθε στιγμή όπως έκανε και στο γκολ της πρεμιέρας. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ