Παρασκευή, 19/04/24
Ισπανία

Και ξαφνικά… Ατλέτικο για Σουάρες! (photo)

Ανατροπή στην… ανατροπή πάει να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας, με την Γιουβέντους να έμοιαζε ως ο επικρατέστερος προορισμός του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Τύπο της Καταλονίας, ο Σουάρες δεν δείχνει να είναι απόλυτα σίγουρος για τα αγωνιστικά πλάνα των πρωταθλητών Ιταλίας, με τον ίδιο παράλληλα να έχει στο νου του ότι διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του.

Έτσι, η μεταγραφή του στους “μπιανκονέρι” φαίνεται να… χαλάει, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει δυνατό “μπάσιμο” την τελευταία στιγμή.

 

 

Όπως ισχυρίζεται η τηλεοπτική εκπομπή Deportes Cuatro, ο Σουάρες φαίνεται να αγάπησε τα ισπανικά εδάφη και προτίμηση του είναι να παραμείνει εκεί, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να του προσφέρει… απλόχερα αυτή τη δυνατότητα.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θα προτιμούσαν να “στείλουν” στο εξωτερικό τον πολύπειρο επιθετικό, παρά σε έναν άμεσο ανταγωνιστή, όμως, εάν το θέλει ο ίδιος, τότε δύσκολα θα του σταθούν εμπόδιο.

Για την ώρα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σουάρες… απολαμβάνει τις τελευταίες του προπονήσεις στην Βαρκελώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...