Ισπανία

Ήρθε… επιτελούς η ευκαιρία του Όντεγκααρντ! (vid)

Έτοιμος να αφήσει τους δανεισμούς πίσω του και να επικεντρωθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται να είναι ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το 2015 στην “βασίλισσα της Ευρώπης” αλλά ποτέ δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 17/12/1998) μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νορβηγικού ποδοσφαίρου και της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, έχει δώσει το παρών σε μόλις 2 επίσημα παιχνίδια της.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, έχει παραχωρηθεί δανεικός σε τρεις ομάδες, με την Σοσιεδάδ να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό, πέρυσι, με την οποία και εντυπωσίασε, σημειώνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ σε 36 εμφανίσεις.

Ενόψει της νέας σεζόν, ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας, Ζινεντίν Ζιντάν, έκανε γνωστά τα… χαρτιά του για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, με τον θρυλικό Γάλλο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να ισχυρίζεται ότι ο νεαρός είναι, πλέον, έτοιμος προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζιντάν:

“Το σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές είναι να είναι έτοιμοι και νομίζω πως ο Μάρτιν είναι, όπως και οι υπόλοιποι. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο στην ομάδα, μόνο οι καλύτεροι παίζουν για την Ρεάλ Μαδρίτης.”

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Όντεγκααρντ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ