ΑΕΚ

Η… πρώτη του νεαρού Γκαρσία με την ΑΕΚ! (photos)

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός Λιβάι Γκαρσία, που προπονήθηκε.

Από την χθεσινή ημέρα, ο 22χρονος (γεννημένος στις 20/11/1997) επιθετικός είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με την τελευταία να κερδίζει τον Ολυμπιακό στην “μάχη” της υπογραφής του νεαρού, βγάζοντας από τα ταμεία της 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα, ο ταλαντούχος επιθετικός έδωσε το παρών στην πρώτη του προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα”.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες, καθώς και να ξεκινήσει το στάδιο προσαρμογής σε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα από αυτό που είχε συνηθίσει.

Ο Λιβάι πέρασε έναν χρόνο στο Ισραήλ, με την φανέλα της Μπεϊτάρ, με την οποία μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 33 παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην ολλανδική Άλκμααρ.

Ο νεαρός κατέπληξε τους ανθρώπους της ΑΕΚ κατά τα εργομετρικά που πέρασε και πλέον, “τρέχει” για να προλάβει τον ερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι εάν δεν δώσει το παρών στην αποστολή της νέας του ομάδας, το Σάββατο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συμπεριληφθεί στον αγώνα του Europa League με την ελβετική Σεντ Γκάλεν την επόμενη Πέμπτη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων και… έχει το απόλυτο στα προκριματικά!

Μια ακόμη νίκη, την έκτη διαδοχική στα προκριματικά του...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U19!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδειξε το πρόγραμμα της...

“Έχουμε ταλέντο αλλά λίγες επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα”!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε...

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ