Ισπανία

Η Μπάρτσα ήταν έτοιμη να… στείλει πίσω τον Γκριεζμάν για ταλέντο! (photo)

Μέχρι και τον Αντουάν Γκριεζμάν ήταν πρόθυμη να στείλει… πίσω η Μπάρτσα για έναν νεαρό της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί είναι αποφασισμένοι να εμπλουτίσουν το νεανικό τους στοιχείο κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας αποκτήσει ήδη τρεις ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

Συνέχεια, φαίνεται ότι είχε ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 10/11/1999) αποτελεί την μεγάλη… ελπίδα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, με τους “ροχιμπλάνκος” να βγάζουν 126 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από την Μπενφίκα.

 

 

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα, που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του, ήταν διατεθειμένη να προσφέρει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει κατά την πρώτη του χρονιά στη Βαρκελώνη.

Βέβαια, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες ήρθαν σε επαφή, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή δεν μπορούσαν να βρουν την “χρυσή τομή” με τις διαπραγματεύσεις γρήγορα να καταλήγουν σε αδιέξοδο.

Πάντως, αν και η Μπάρτσα μοιάζει να είναι η ομάδα που πρότεινε την εν λόγω ανταλλαγή, δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος από τους δύο ξεκίνησε τις συνομιλίες, ωστόσο, αυτό που επιβεβαιώνεται είναι ότι αμφότεροι έμειναν πολύ απογοητευμένοι από τις διαπραγματεύσεις.

Οι άνθρωποι της Ατλέτικο δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αφήσουν τον ταλαντούχο Φέλιξ να αποχωρήσει ύστερα από μόλις έναν χρόνο παρουσίας, αν και κατά την πρώτη του σεζόν στην La Liga δεν έπιασε τα… μέγιστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ