Αφότου πέτυχε το πρώτο του γκολ, ο Λιβάι Γκαρσία θέλησε να αναφερθεί στον λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ αντί για τον Ολυμπιακό.
Ως γνωστόν, ο νεαρός έριξε… άκυρο στον Ολυμπιακό για τα “μάτια” της ΑΕΚ.
Οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν ορισμένες προτάσεις για την απόκτηση του, αλλά, εν τέλει, οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν την υπογραφή του.
Ο 22χρονος (γεννημένος στις 20/11/1997) έχει ήδη καταπλήξει τους ανθρώπους της νέας του ομάδας, και την περασμένη Πέμπτη έκανε το ντεμπούτο του, ενώ, σήμερα, πέτυχε το πρώτο του γκολ απέναντι στην Λαμία, με όμορφο τελείωμα μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Μετά το τέλος του βραδινού παιχνιδιού του πρωταθλήματος, ο ταλαντούχος Λιβάι Γκαρσία πραγματοποίησε δηλώσεις και αποκάλυψε τον λόγο που η ΑΕΚ του… έκλεψε την καρδιά, και όχι οι πρωταθλητές Ελλάδας.