Ιταλία

Φόρεσε για πρώτη φορά τα “νερατζούρι” ο Βαγιαννίδης! (vid)

Δυναμικό παρόν έδωσε στην πρώτη του προπόνηση με τα “νερατζούρι” ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο 18χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 12/09/2001) άφησε το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό για την Ίντερ και σήμερα φόρεσε τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προπονήθηκε με τους Μιλανέζους και έδωσε το σύνθημα για μία τρομερή σεζόν για τον ίδιο.

Μάλιστα η “πρώτη” του δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ο τηλεοπτικός φακός της Ίντερ απαθανάτισε τον Βαγιαννίδη ανάμεσα σε δύο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές, τον Κολάροφ και τον Ναϊγκολάν.

Πρόκειται για μία σπουδαία εξέλιξη για τον ίδιο, καθώς από εκεί που αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα, βρίσκεται πλέον στο πλάι μεγάλων αστεριών του αθλήματος.

Υπενθυμίζουμε πως ο πιτσιρικάς προέρχεται από την πρώτη του σεζόν σε επίπεδο πρώτης ομάδας με τον Παναθηναϊκό, όπου και κατέγραψε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 2 συμμετοχές και θέλει πάση θυσία να συνεχίσει με μεγαλύτερο ρυθμό, αυτή τη φορά στην Ιταλία.

Δείτε την πρώτη προπόνηση του νεαρού:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατέρρευσε για… δεύτερη φορά στο γήπεδο ο Μουσιάλα!

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του...

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις… αλλαγές στην U19 του!

Το τεχνικό επιτελείο της U19 του Πανιωνίου ανακοίνωσε η...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλεντάκι από συνεργαζόμενη Ακαδημία!

Ένα ακόμη "παιδί" της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης...

ΣΟΚ με νεαρό ποδοσφαιριστή – Στην εντατική από πνιγμό!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Σάσαρι, στη...

Ο Ολυμπιακός θέλει νεαρό από τη Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έχει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ