Πέμπτη, 25/04/24
Παναθηναϊκός (U17)

Έτοιμη για… υψηλές πτήσεις η U17 του Παναθηναϊκού! (photo)

Μία σεζόν με πολλές προσδοκίες ξεκινά για την U17 του Παναθηναϊκού.

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή τον Ατρόμητο στις 13:00 για την πρώτη αγωνιστική της Super LeagueU17 και δείχνει έτοιμο για μία ονειρική χρονιά.

Οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν με άλλον… αέρα στα φιλικά προετοιμασίας και κατάφεραν να πετύχουν έξι νίκες.

Συγκεκριμένα σημείωσαν έξι νίκες και μία ισοπαλία στα εφτά παιχνίδια που έδωσαν για την προετοιμασία τους, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως “σταμάτησαν” στα 19 τέρματα με παθητικό μόλις 3.

Η ομάδα του Φραντζέσκου δεν… έβγαλε το πόδι από το γκάζι και έφτασε στο σημείο να συντρίβει την ΑΕΚ με 6-0.

 

 

Επιπρόσθετα από τα παιχνίδια προετοιμασίας ξεχώρισαν οι νίκες με τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 εκτός έδρας και με την Κόρινθο με 2-1, η οποία αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα στα φιλικά  “έλαμψε” ο Καλοσμάκης που σημείωσε 7 τέρματα, ενώ πίσω του βρέθηκαν οι Νταμπίζας και Κυριόπουλος με 4 και 3 γκολ αντίστοιχα.

Κάπως έτσι τελείωσε μία ονειρική προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό που θα τα δώσει όλα για να βρεθεί στο Final Four του πρωταθλήματος, διεκδικώντας με “μπόλικες” αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή.

Υπενθυμίζουμε πως η αθηναϊκή ομάδα τερμάτισε πέρσι στην 3η θέση του Α’ ομίλου της Super League U17 με 45 βαθμούς και δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στον τελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...