Γερμανία

Ετοιμάζει… βαλίτσες για Αγγλία νεαρό αστεράκι της Μπάγερν! (vid)

Έτοιμη να “χάσει” ένα μεγάλο της ταλέντο είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί αναμένεται να συνεχίσουν την δύσκολη σεζόν σε Γερμανία και Champions League, χωρίς τον 21χρονο Μικαέλ Κιζάνς (γεννημένος στις 16/06/1999).

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Λίντς για την παραχώρηση του νεαρού μέσου.

Τα “παγώνια” βλέπουν στο πρόσωπο του τον “εκλεκτό” για την μεσαία γραμμή και κατέθεσαν επίσημη πρόταση, ύψους 20 εκατομμύριων.

Μάλιστα όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα, έχουν συμφωνήσει μαζί του για πενταετούς διάρκειας και πλέον το μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση της Μπάγερν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Βαυαρία από το καλοκαίρι του 2019, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Γκλάντμπαχ με 12 εκατομμύρια ευρώ και την περσινή σεζόν κατέγραψε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=nGJKIxf4WOI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κλήσεις Εθνικής Γυναικών για τον αγώνα με τη Γεωργία!

Ανακοινώνονται οι κλήσεις που απηύθυνε ο κ. Βασίλης Σπέρτος...

Πάει Γερμανία η U15 του ΟΦΗ και παίζει με “μεγάλες” Ακαδημίες!

Μεγάλη ευκαιρία για την U15 του ΟΦΗ. Οι νεαροί...

Επέστρεψε από την Πορτογαλία η Εθνική Προπαίδων γεμάτη εμπειρίες!

Η συμμετοχή της Εθνικής Προπαίδων (U16) στο αναπτυξιακό τουρνουά...

“Χρυσός” ο Μουσελίμης, πέντε μετάλλια συνολικά η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U19!

Η ελληνική κωπηλασία ολοκλήρωσε με εξαιρετικό απολογισμό την παρουσία...

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ