Ολυμπιακός (U19) - Αστέρας Τρίπολης (U19)

Έκανε… ποδαρικό με εκπληκτικό Νικόλη ο Ολυμπιακός! (photos)

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στη νέα χρονιά, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την δεύτερη αγωνιστική της Super League U19.

Οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και στο 16′ ευτύχησαν να προηγηθούν, έπειτα από υπέροχη συνεργασία των ποδοσφαιριστών τους. Ο Νικόλης έδωσε στον Σουρλή με μία υπέροχή μπαλιά από την άμυνα, εκείνος βρήκε τον Φρέρη που άνοιξε το σκορ από τα δεξιά.

Το φωτογκάλερι της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν, ωστόσο οι Μαρτίνης και Σταμούλης δεν βρήκαν τον επιθυμητό στόχο.

Η καλύτερη φάση για τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνη του Μιχόπουλου στο 38΄, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τετ-τετ του.

Δείτε καρέ- καρέ την αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που “χτύπησαν” πρώτοι στο δεύτερο μέρος, με τον Θεοδωρίδη να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και να φέρνει το ματς στα ίσια για το 1-1 στο 70′.

Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει την αναμέτρηση, χάρη σε τέρμα του Νικόλη στο 88′, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έπειτα από μία κούρσα που ξεκίνησε από το κέντρο και με ένα αρκετά δυνατό σουτ ευστόχησε για το 2-1.

Όμως οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον Ανανιάδη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ ωραία πάσα του Τζίμα και να χάνει το κοντρόλ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Μαρτίνης, Νικόλης, Γκοτζαμανίδης, Φρέρης, Ντόι, Μαυρουδής, Κίτσος (67’ Αρσενίδης), Σπυριδάκης (57’ Τσέλιος), Σουρλής, Σταμούλης (77’ Κασέμι).

Αστέρας Τρίπολης: Καραγιαννίδης, Γουσέτης, Χριστόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Αλέμης, Προύντζος, Κωστέας (46′ Ζουγλής), Κάρδαρης, Δ. Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος (85′ Ανανιάδης), Τζίμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...