Ισπανία

Έφαγε την… σκόνη του Βινίσιους ο Αζάρ! (vid)

“Κλαίει” τα χρήματα που ξόδεψε για τον Εντέν Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι “μερένχες” ξόδεψαν 110 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσουν από την Τσέλσι, ωστόσο έναν χρόνο μετά ο Βέλγος δεν δικαιώνει τα λεφτά του.

Αν και αποκτήθηκε για να καλύψει το μεγάλο κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται πως δεν μπορεί να το πετύχει, με τους οπαδούς των Μαδριλένων μάλιστα να μην τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

Συγκεκριμένα σε ηλεκτρονική ψηφοφορία που διοργάνωσε η AS για τους φιλάθλους της Ρεάλ, ο 29χρονος ήρθε κατά πολύ δεύτερος πίσω από τον Βινίσιους στο ερώτημα για τον ποιον από τους δύο προτιμούν να αγωνίζεται βασικός του χρόνου.

Όπως ανακοίνωσε η ισπανική εφημερίδα, ο 20χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 12/07/2000) κατατρόπωσε τον Αζάρ, καθώς συγκέντρωσε το 70% των ψήφων.

Όχι άδικα βέβαια, αφού παρά τα μόλις 5 γκολ του σε συνολικά 38 παιχνίδια την περασμένη σεζόν, έδειξε πως μπορεί να πάρει στις “πλάτες” του τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Δείτε γιατί τον επέλεξαν οι φίλοι της Ρεάλ:

 

https://www.youtube.com/watch?v=UR2RkBjAM7A

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταλεντάκι από την… Μεταμόρφωση απέκτησε η ΑΕΚ!

Άλλο ένα ταλέντο από τις ακαδημίες κάνει το βήμα...

Ο Καρέτσας “βλέπει” ενδιαφέρον από ομάδα… έκπληξη!

Το καλοκαίρι που έρχεται ανήκει στον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Ο...

Ιταλική ομάδα… μπήκε δυνατά στο “κόλπο” για Παυλίδη!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι στο...

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ