Παρασκευή, 19/04/24
Γερμανία

Δυσανασχετούν στην Κολωνία με τις ελληνικές αρχές για… Λημνιό! (photo)

Με τον Δημήτρη Λημνιό να περιμένει τα τελευταία αποτελέσματα, η Κολωνία εξέφρασε τα… παράπονα της προς τις ελληνικές αρχές.

Στην Γερμανία και την Κολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Λημνιός.

Το συμβόλαιο του νεαρού Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού με τον ΠΑΟΚ έληγε το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, αμφότεροι δεν ήταν αρκετά πρόθυμοι προκειμένου να επεκτείνουν την συνεργασία τους, με τον “δικέφαλο του βορρά” να βάζει στα ταμεία του περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του.

Ωστόσο, η εν λόγω μεταγραφική κίνηση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί και επίσημα, καθώς, ο 22χρονος (γεννημένος στις 27/05/1998) ποδοσφαιριστής βρέθηκε πρόσφατα θετικός στον κορονοϊό, με το ελληνικό πρωτόκολλο να ορίζει υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Αν μην τι άλλο, αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Κολωνίας, οι οποίοι θα επιθυμούσαν το “deal” να οριστικοποιηθεί άμεσα.

 

 

Ο ταλαντούχος άσος δεν μπορεί να ταξιδέψει προς την Γερμανία προκειμένου να υπογράψει με την νέα του ομάδα και πλέον, περιμένει τα τελευταία αποτελέσματα για τον κορονοϊό, έτσι ώστε να μάθει εάν θα πετάξει άμεσα για τα… ξένα.

Όπως και να έχει, ένας άνθρωπος της Κολωνίας ανέφερε σήμερα ότι ο σύλλογος έχει προβληματιστεί έντονα με το διαφορετικό πρωτόκολλο υγείας των ελληνικών αρχών.

Ειδικότερα, στην Γερμανία δεν χρειάζεται να γίνει νέο τεστ μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς πλέον δεν θεωρείσαι μεταδοτικός.

Στην Ελλάδα, πρέπει να υποβληθείς σε νέο τεστ, να βγεις αρνητικός, και μόνο τότε έχεις το “ελεύθερο” να βγεις από την καραντίνα και να ταξιδέψεις.

Όπως και αν έχει, η Κολωνία, ίσως χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη, ωστόσο, η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να χαλάσει με τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...