Γαλλία

“Δώστε του το βραβείο” – Επική… γκολάρα στην Γαλλία! (vid)

Μέχρι και οι νόμοι της φυσικής… καταρρίφθηκαν στην Γαλλία.

Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ωστόσο, στο πρωτάθλημα της Ligue 1 σημειώθηκε ένα από τα υποψήφια γκολ της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, θα είναι… έγκλημα εάν ο επιθετικός της Μπρεστ, Ίρβιν Καρντόνα, δεν βρεθεί τουλάχιστον στις υποψηφιότητες για το βραβείο Puskas.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η εν λόγω ατομική διάκριση απονέμεται από την FIFA σε έναν ποδοσφαιριστή για το καλύτερο τέρμα της περασμένης χρονιάς.

Ένα γκολ… αντάξιο του αντίστοιχου βραβείου σημειώθηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα!

Ειδικότερα, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπρεστ και την Ντιζόν, ο 23χρονος Καρντόνα, σηκώθηκε στον αέρα μέσα από την μεγάλη περιοχή και με εκπληκτικό εναέριο τελείωμα έστειλε την μπάλα αμέσως στα αντίπαλα δίχτυα.

Βέβαια, το εντυπωσιακό είναι το… διάστημα που ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στον αέρα, αλλάζοντας μάλιστα τα πόδια του, βάζοντας παράλληλα την κατάλληλη δύναμη για να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Πραγματικά εκπληκτικό γκολ!

Απολαύστε το:

https://twitter.com/BarryAnderson_/status/1305413161244405760

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τεσσάρα” στη Λετονία έριξε η Εθνική Ελπίδων και κοιτάζει… πρόκριση!

Μια εμφατική νίκη με 4-2 επί της Λετονίας πανηγύρισε...

“Ξέσπασε” στην Ελβετία η Εθνική Παίδων!

Με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη...

H Marca δείχνει… Ολυμπιακό και τις Ακαδημίες του πίσω από την Εθνική!

Όταν θέλεις να καταλάβεις από πού ξεπήδησε η νέα,...

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ