Παναθηναϊκός

Δυο ομάδες για Αθανασακόπουλο! (photo)

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος είναι ακόμη ένα αστέρι, οπου βγήκε από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής περιμένει την καθιέρωση στο βασικό σχήμα, της πρώτης ομάδας, ωστόσο μέχρι να φτάσει εκεί θα πρέπει να “ψηθεί”.

Από τον Παναθηναϊκό τονίζεται ότι ο νεαρός (γεννημένος στις 27/11/2001) χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά σε πρώτη ομάδα, καθώς μέχρι τώρα άνηκε στην U19 του συλλόγου.

 

 

Η πρώτη ομάδα που προσέγγισε το “τριφύλλι” για τον ταλαντούχο άσο ήταν ο ΟΦΗ, ο οποίος και δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια, καθώς οι άνθρωποι των Πρασίνων εξετάζουν τις επιλογές τους.

Η νέα ομάδα που μπήκε στο… παιχνίδι είναι ο Αστέρας Τρίπολης, όπου ενδιαφέρεται να εντάξει τον Αθανασακόπουλο στο ρόστερ του, ως δανεικό.

Η αρκαδική ομάδα θα ήταν μία καλή περίπτωση για τον νεαρό επιτελικό χαφ, προκειμένου να πάρει εμπειρίες και να εξελιχθεί απ’ ευθείας στο επίπεδο της Super League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ