Βέλγιο

Δεν υπάρχει αυτό που… έχασε 17χρονος στο Βέλγιο! (vid)

Κι όμως, όλα χάνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτό το έμαθε στο… πετσί του ένας 17χρονος από το Βέλγιο.

Το βλέπεις και το ξανά βλέπεις αλλά δεν μπορείς να το πιστέψεις!

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν, όμως ένας 17χρονος (γεννημένος στις 04/10/2002) ποδοσφαιριστής από το Βέλγιο έχασε ήδη την ευκαιρία της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρ Βρανξ της Μαλίν βρέθηκε… φάτσα με κενή εστία, ωστόσο κατάφερε να μην σκοράρει.

Ειδικότερα, στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα πόδια του πιτσιρικά, ο οποίος είχε την… τύχη να μην έχει αντίπαλο τον τερματοφύλακα, ο οποίος, ήταν δεδομένο ότι δεν θα την… γλυτώσει.

Το μόνο που είχε να κάνει ο Βρανξ, ήταν απλά να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Εύκολη υπόθεση στην… θεωρία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με κάποιον… μαγικό τρόπο κατάφερε να πατήσει πάνω στην μπάλα, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να την μετατοπίσει στα πλάγια. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Μάλιστα, το χειρότερο είναι ότι ο νεαρός μέσος θα μπορούσε να δώσει την νίκη στην ομάδα του, καθώς, εκείνη την στιγμή, το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Ωστόσο, η… θεά τύχη είναι απρόβλεπτη κάτι το οποίο αποδείχθηκε στο τέλος, με την αντίπαλη ομάδα, την Οστάνδη, να κλέβει την νίκη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χωρίς αμφιβολία, ένα… αξέχαστο βράδυ για τον Βρανξ!

Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελλάδα συνέτριψε το Ισραήλ και… πλησιάζει στο Παγκόσμιο!

Μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παρουσίας της...

Στη Ρώμη με ιδιωτικό τζέτ ο Κουλιεράκης για να γίνει… Ρωμαίος!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι επίσημα παίκτης της Ρόμα. Ο...

Ο πρώην “Ασπρόμαυρος” Τσίτσκας ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Ο Παναγιώτης Τσίτσκας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας...

Ο Ατρόμητος εκτός από ταλέντα στο γήπεδο, έχει… και στο Πανεπιστήμιο!

Οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές της U19 του Ατρομήτου απέδειξαν ότι...

Ακούστηκε το… Here We Go και για τον Κουλιεράκη!

Το "Here we go" του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ακούστηκε και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ