Πέμπτη, 25/04/24
Ισπανία

“Αρπάζει” ταλεντάρα από την Ατλέτικο η Μπάρτσα! (vid)

Κίνηση με μέλλον για την Μπαρτσελόνα.

Οι “μπλαουγκράνα” δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών και συνεχίζουν να “εμπλουτίζουν” την ακαδημία τους με αρκετά ταλέντα.

Ένα από αυτά πρόκειται να γίνει και ο 22χρονος Αντρές Σολάνο. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός δεξιός μπακ βρίσκεται μία “ανάσα” από το να υπογράψει στην Μπάρτσα.

Όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος αμυντικός έχει περάσει ήδη με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή των Καταλανών, καθώς ο Σολάνο θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ατλέτικο.

Ο πιτσιρικάς, ο οποίος είναι προϊόν των “ροχιμπλάνκος”, αποτελούσε μία από τις αδυναμίες του Ντιέγκο Σιμεόνε και αρκετοί θεωρούσαν πως στο μέλλον θα εξελισσόταν σε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Γι αυτό και οι Μαδριλένοι έσπευσαν πέρσι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να το επεκτείνουν μέχρι το 2022.

Ωστόσο εκείνος θεώρησε πως πλέον είχε έρθει η ώρα για αλλαγή και πλέον απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στη Βαρκελώνη.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 17 συμμετοχές και 1 γκολ με την δεύτερη ομάδα ενώ αποχωρεί από την Μαδρίτη με μόλις μια εμφάνιση στην πρώτη.

Τέλος θα ενσωματωθεί αρχικά στην Μπαρτσελόνα Β΄ και σε περίπτωση που πείσει τότε θα ανέβει στους “μεγάλους”.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=hlk0lSIEoLo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...