Αστέρας Τρίπολης (U15)

Από το Άργος στην Τρίπολη και τον… Αστέρα! (photo)

Μία ακόμη προσθήκη ολοκληρώθηκε για την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, με ένα παιδί από το Άργος.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης συνεχίζουν… ακάθεκτοι και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν υπογράψει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους και έχουν εντάξει στις ακαδημίες τους.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο 15χρονος (γεννημένος στις 17/02/2006) Μάριος Δερβίσης.

Ο νεαρός είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ομάδων, μεταξύ των οποίων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, όμως, μετά από συζήτηση που είχε με την οικογένεια του, ο Αστέρας Τρίπολης έμοιαζε η καλύτερη επιλογή.

 

 

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός χαφ και οι δεξιότητες του με την μπάλα στα πόδια, ξεχωρίζουν.

Η απόσταση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς, ο μικρός Μάριος κατάγεται από το Άργος.

Εκεί αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Αριστέα Άργους, ενώ μερικά χρόνια νωρίτερα ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Πλέον θα φοράει την φανέλα της U15 των Αρκάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ