Αγγλία

Απανωτές “χυλόπιτες” έφαγε η Λέστερ για ταλέντο, αλλά… (photo/vid)

Κι όμως, η Λέστερ έχει μάθει στο… πετσί της, ότι όσες φορές πέσεις, άλλες τόσες πρέπει να σηκωθείς.

Άλλωστε, το συμπέρανε και στην περίπτωση ενός… νεαρού.

Πιο συγκεκριμένα, οι “αλεπούδες” φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία για την μεταγραφή του Γουέσλεϊ Φοφανά της Σεντ-Ετιέν.

Ο αγγλικός σύλλογος έχει επιδιώξει τρεις προσπάθειες προκειμένου να κάνει κάτοικο Λέστερ τον ταλαντούχο Γάλλο κεντρικό αμυντικό, όμως και οι τρεις δεν είχαν θετική κατάληξη.

 

 

Ωστόσο, το τέταρτο εγχείρημα ήταν και… φαρμακερό!

Αυτή τη φορά, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας, το 2016, έβγαλαν από τα ταμεία τους 40+5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό ρεκόρ στο κομμάτι των πωλήσεων για την γαλλική ομάδα.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 17/12/2000) κεντρικός αμυντικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου στην συγκεκριμένη θέση, και αναμένεται να ενισχύσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την αμυντική γραμμή της Λέστερ, η οποία θα προσθέσει ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της.

Πέρυσι, ο Φοφανά έδωσε το παρών σε 24 παιχνίδια με την Σεντ-Ετιέν, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=FIA0ygpx1aA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με… τρίτη από τη Λάρισα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 3-0,...

Νικηφόρο πέρασμα από την Κρήτη για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του...

Διπλό για τον Ολυμπιακό στην Κηφισιά!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 4-1 της...

Νίκη για τον Άρη επί του Αστέρα!

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, όπου επικράτησε με 1-0...

Ένα και… καλό για την U19 της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το ένα γκολ για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ