Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε ο Τσαούσης και επίσημα! (photo)

Ο Τσαούσης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπάρτακ Τρνάβα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από τους Σλοβάκους.

Μάλιστα ο νεαρός ήταν να μετακομίσει στην… Ιταλία, ωστόσο τα πράγματα δεν προχώρησαν και οδεύει στη Σλοβακία. (Διαβάστε εδώ τι “έπαιξε”)

Η Σπαρτάκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με τον νεαρό να έχει ήδη πραγματοποιήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

 

 

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Μάριος Τσαούσης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σπάρτακ, τονίζοντας ότι θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες της Σπάρτακ Τρνάβα για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στην ομάδα τους και να δείξω τις ικανότητές μου. Γνωρίζω καλά που έχω έρθει.

 

Η Σπάρτακ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Σλοβακίας και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

 

Αγωνίζομαι ως αριστερός μπακ, αλλά μπορώ να παίξω και ως εξτρέμ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκα στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Βόλο και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μάριος Τσαούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...