Ισπανία

Αλλαγή σχεδίων για τον “τελειωμένο” Κουτίνιο! (photo)

Διαφορετική έκβαση φαίνεται ότι πήρε η… αβέβαιη περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο.

Μετά από μια ιστορική σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου, με την οποία σήκωσε τα πάντα εντός και εκτός συνόρων, σημειώνοντας παράλληλα 11 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ, το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου έδειχνε να είναι μακριά από την Μπαρτσελόνα.

Ο 28χρονος έφυγε ως δανεικός για την Γερμανία το καλοκαίρι του 2019 και μετά το τέλος της σεζόν, επέστρεψε στην Βαρκελώνη, υπό νέο… καθεστώς.

Πλέον, ο Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία και ο Ολλανδός προπονητής φαίνεται ότι είναι πρόθυμος να δώσει μια ευκαιρία στον Κουτίνιο ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

Μάλιστα, και ο ίδιος ο Κουτίνιο δείχνει θετικός προκειμένου να παραμείνει στο Καμπ Νόου και να αποδείξει την αξία του στην νέα… εποχή της Μπαρτσελόνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία των Μπλαουγκράνα για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον περσινό νικητή του Champions League να περιλαμβάνεται στους ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει κανονικά μέρος σε αυτή.

Μέσα από τις προπονήσεις, ο Κούμαν αναμένεται να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, όμως, όπως και να έχει, θέλει να δει εάν ο δεξιοτέχνης ποδοσφαιριστής από την Βραζιλία θα προσαρμοστεί στα καινούργια… δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

Απτόητη η U15 του ΠΑΟΚ – Δεν την σταμάτησε ούτε η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας...

Πέρασε από την ΑΕΛ η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη με 3-0 από την...

Τα highlights της μεγάλης απονομής του Πανιωνίου στη Super League 2 U17!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το πρωτάθλημα U17 της Super League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ