Παναθηναϊκός

Χάνει για… ψίχουλα τον Τζαβίδα ο Παναθηναϊκός – Με πόσα; (photo)

Ο Μάριος Τζαβίδας (γεννημένος στις 8/10/2003) αποτελεί ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα της ακαδημίας, γεγονός που έδειξε τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Τζαβίδας “έβγαλε” μάτια με την U17 του “τριφυλλιού” και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ της ομάδας στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος με 15 τέρματα.

Μοιραία οι επιδόσεις του τράβηξαν τα βλέμματα από το εξωτερικό, με τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, μάλιστα πρώτη ήταν η Γιουβέντους που τον έβαλε στο… μάτι.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του talentabout.gr, σχετικά με το ενδιαφέρον των δυο ομάδων για τον νεαρό ποδοσφαιριστή (ΕΔΩ)

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα όπως η Λίβερπουλ θέλει να τον κάνει δικό της, τότε θα πρέπει απλά να καταβάλει τα τροφεία για την ανάπτυξη του και να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

 

 

Αυτή προοπτική απασχολεί την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος, η οποία όμως δεν έχει κινηθεί ακόμη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Μάλιστα όπως φαίνεται τα χρήματα αυτά ΔΕΝ θα ξεπερνούν τα… 200.000 ευρώ, γεγονός που “Στήνει στον τοίχο” τον Παναθηναϊκό, αφού δεν του έχει ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και… δεύτερο “Πράσινο” ταλέντο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ταλέντο της U19!

Ο Παναθηναϊκός έδεσε ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του....

Ο Καρέτσας είναι υποψήφιος για αντί – Λεάο στη Μίλαν!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα ακούγεται πλέον σε ένα...

Ο Άρης πήρε νέο προπονητή για την U19 – Όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών...

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ