Ολυμπιακός

Βγάζει τα κόκκινα για τα… κίτρινα 21χρονος του Ολυμπιακού! (photo)

Την κόκκινη φανέλα για… χαλάλι της κίτρινης, βγάζει 21χρονος (γεννημένος στις 11/01/1999) ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κωστανάσιος θα υπογράψει με την ομάδα του Εργοτέλη, με τον οποίο συμφώνησε σε όλα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παίζει στην θέση του επιθετικού και στον σύλλογο της Κρήτης θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κωστανάσιος αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Ολυμπιακού και κατά το περσινό καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

 

Βέβαια, όπως αποδεικνύεται, ο ίδιος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα των “ερυθρολεύκων” και η αποχώρηση αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, προκειμένου να αγωνίζεται σε πιο σταθερή βάση.

Ο Πειραιώτης επιθετικός θα μεταβεί αύριο στο Ηράκλειο, έτσι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα, ενώ σύντομα θα ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ολυμπιακός, υπέγραψε και έναν ειδικό όρο στο παραπάνω μεταγραφικό “deal” κατά το οποίο θα λάβει το 20% της μεταπώλησης του Κωστανάσιου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί, επίσης, και στα πλάγια της επίθεσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ