Ολυμπιακός

Βγάζει τα κόκκινα για τα… κίτρινα 21χρονος του Ολυμπιακού! (photo)

Την κόκκινη φανέλα για… χαλάλι της κίτρινης, βγάζει 21χρονος (γεννημένος στις 11/01/1999) ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κωστανάσιος θα υπογράψει με την ομάδα του Εργοτέλη, με τον οποίο συμφώνησε σε όλα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παίζει στην θέση του επιθετικού και στον σύλλογο της Κρήτης θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Κωστανάσιος αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Ολυμπιακού και κατά το περσινό καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

 

Βέβαια, όπως αποδεικνύεται, ο ίδιος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα των “ερυθρολεύκων” και η αποχώρηση αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, προκειμένου να αγωνίζεται σε πιο σταθερή βάση.

Ο Πειραιώτης επιθετικός θα μεταβεί αύριο στο Ηράκλειο, έτσι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα, ενώ σύντομα θα ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Εργοτέλη ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ολυμπιακός, υπέγραψε και έναν ειδικό όρο στο παραπάνω μεταγραφικό “deal” κατά το οποίο θα λάβει το 20% της μεταπώλησης του Κωστανάσιου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί, επίσης, και στα πλάγια της επίθεσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

Νεαρός αποχώρησε από την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε σε νέα ομάδα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφήνει την ΑΕΚ για να συνεχίσει...

Ο νεαρός του ΠΑΟΚ που έθεσε… υποψηφιότητα για Ολλανδία!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με την...

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ