Τρίτη, 16/04/24
Ιταλία

“Τσίμπησε” τον Τονάλι η Ίντερ! (vid)

Τα τυπικά απομένουν για μία μεγάλη μεταγραφή της Ίντερ.

Η προχθεσινή ήττα από την Σεβίλλη στον τελικό του Europa League φαίνεται να ταρακούνησε τους “νερατζούρι”, οι οποίοι έκλεισαν την συμφωνία για τον Σάντρο Τονάλι.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport, η Ίντερ συμφώνησε με την Μπρέσια για την απόκτηση του 20χρονου μέσου (γεννημένος στις 08/05/2000).

Ο νεαρός εξελίχθηκε σε μία από τις αποκαλύψεις της περσινής Serie A και παρά τον υποβιβασμό της Μπρέσια, έδειξε πως είναι έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο, καταγράφοντας 1 γκολ και 7 ασίστ και 36 ασίστ.

Μοιραία οι εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα των Μιλανέζων, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία και “μπήκαν” δυνατά για την απόκτηση του.

Και τα κατάφεραν. Ο Τονάλι θα αγωνίζεται αρχικά ως δανεικός στην Ίντερ από την Μπρέσια και την επόμενη χρονιά θα μετακομίσει μόνιμα στο Μιλάνο, καθώς στην συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, με τον πιτσιρικά να υπογράφει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Απολαύστε τον:

 

https://www.youtube.com/watch?v=yGQJFjLwhSs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...
UEFA Youth League

Το αφιέρωμα της UEFA για το Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή, στην ημιτελική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει...
Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...