ΑΕΚ (U19)

Τρία “κιτρινόμαυρα” ταλέντα βλέπουν Πανεπιστήμιο! (photo)

Η ΑΕΚ είδε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές της, να… γίνονται φοιτητές, μέσα από τη διαδικασία των Πανελληνίων.

Πρόκειται για τους Στέφανο Κάτσικα (γεννημένος στις 28/02/2002), Μιχάλη Κοσίδη (γεννημένος στις 09/02/2002) και Φίλιππο Τσαρούχα (γεννημένος στις 12/02/2002).

Αμφότεροι πέρασαν από το δύσκολο δρόμο των Πανελληνίων και να εισαχθούν στις αγαπημένες τους σχολές, οι οποίες είναι οι ΤΕΦΑΑ, ΔΙ.ΠΑ.Ε και Τμήμα ψηφιακών συστημάτων, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τους ποδοσφαιριστές μας Στέφανο Κάτσικα, Μιχάλη Κοσίδη και Φίλιππο Τσαρούχα για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις. Ο πρώτος εισήχθη στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, ο δεύτερος στο ΔΙ.ΠΑ.Ε (Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας) και ο τρίτος στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Η ΑΕΚ τούς εύχεται καλή σταδιοδρομία και στηρίζει κάθε τους προσπάθεια όχι μόνο για την αθλητική τους εξέλιξη αλλά και για την επιστημονική τους κατάρτιση.

Δείτε το ποστάρισμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ