Αγγλία

Τρελή… πρόταση ετοιμάζει η Σίτι για Μέσι – Δίνει 750 εκατομμύρια! (photo)

Ένα πραγματικά εξωφρενικό ποσό είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να κάνει το μεταγραφικό “μπαμ” της δεκαετίας.

Ο Αργεντινός αστέρας του ποδοσφαίρου δεν εμφανίστηκε στα σημερινά εργομετρικά της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι η απόφαση του να αποχωρήσει είναι οριστική.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει “παίξει” πολύ δυνατά τις τελευταίες ημέρες και ένα πραγματικά τρελό σενάριο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

 

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Sport, οι… τολμηροί “πολίτες” είναι πρόθυμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 750 εκατομμύρια ευρώ (!), προκειμένου ο Μέσι να αγωνιστεί με τα γαλάζια της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και ακόμη μίας… ομάδας.

Οι άνθρωποι της Σίτι θέλουν να προσφέρουν ένα συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών στον “Λίο“, ωστόσο μόνο τρία από αυτά θα τα περάσει στην Premier League και τα υπόλοιπα δύο στην Νέα Υόρκη με την φανέλα της Νιου Γιορκ Σίτι, η οποία αποτελεί “αδελφάκι” της πρώτης.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μπαρτσελόνα θα έχει τη δυνατότητα να εισπράττει 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ η… προκαθορισμένη μετακίνηση του στην Αμερική θα του προσθέσει ακόμη 250 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, ως πριμ.

Μάλιστα, το παραπάνω δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ο Μέσι έχει δεχθεί την παραπάνω πρόταση και το μόνο που απομένει είναι να κάνει… πίσω η Μπαρτσελόνα, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, για την ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ